Over Elektrodeskundige ®

Bij onze dagelijkse werkzaamheden hechten we veel waarde aan vakmanschap, professionaliteit en open en eerlijke communicatie. Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek als basis, inspecteren we door geheel Nederland diverse elektrotechnische installaties en machines. Onze klantenkring is divers: van particulieren tot installatiebedrijven en van zakelijke ondernemers in het MKB tot grote industrie.

 

 

 

Team Elektrodeskundige

 

Voorstellen van ons team: 
Wie kun je op locatie verwachten als er een inspectie uitgevoerd moet worden? 
Wie zijn eigenlijk de personen die je aan de telefoon hebt als je belt met Elektrodeskundige? 
Het is de hoogste tijd om kennis te maken met het team van Elektrodeskundige! 


Wij stellen ons team graag aan jullie voor: 
- Inspecteurs Arie-Gerrit en Edwin 
- Secretaresses Annemiek en Angeline 
- Inspecteur en directeur Han 

 

Arie-Gerrit en Edwin
Samen zijn deze heren onze toppers in het uitvoeren van inspecties en het opstellen van rapportages en het geven van een vakkundig advies. Beide met meer dan dertig jaar ervaring in de techniek. Nog steeds gedreven, werken zelfstandig en nemen hun eigen verantwoordelijkheden. Onze inspecteurs zijn veel op pad en na de inspecties komen ze vaak nog langs op kantoor om hun rapporten op te stellen. De expertise van onze inspecteurs zijn waardevol, niet alleen voor ons team maar ook voor al onze klanten. 

 

 

Naast de meest voorkomende NEN-EN-IEC 60204, NEN1010 en NEN3140 inspecties en de thermografie heeft Edwin de expertise m.b.t. de Scope 8 en 10- inspecties. Edwin focust zich op het inspecteren van elektrische installaties waardoor eventuele gebreken en (brand)risico’s worden opgespoord. Hij vindt het leukste aan zijn werk dat na het oplossen van de constateren/gebreken in onze rapporten, de installatie weer veilig is en het certificaat kan worden afgegeven. 

Arie-Gerrit

Naast de meest voorkomende inspecties is de expertise van Arie-Gerrit gericht op de Scope 12-inspectie.  Het leukste aan zijn werk vindt hij het dagelijks persoonlijke klantencontact. Arie-Gerrit keurt alle onderdelen van de PV-installatie: van zonnepanelen, omvormers en connectoren tot aan de hoofdaansluiting. Er wordt gelet op brandrisico’s en elektrische veiligheid. Arie-Gerrit is eigenlijk een echte ‘hoogvlieger’. Hij is vaak op het dak te vinden waar hij de daar aangebrachte zonnepanelen op diverse punten, zoals bevestiging en vereffening, controleert. 

 

Annemiek en Angeline 
Annemiek en Angeline zijn onze twee secretaresses. Samen zijn zij het eerste aanspreekpunt van Elektrodeskundige.  Zij zorgen ervoor dat alle opdrachten op correcte wijze worden verwerkt. Vanaf het opstellen van de offertes tot het inplannen van de inspecties zorgen zij samen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Zij zijn de verbindende schakel tussen het team en samen met de directie bedenken Annemiek en Angeline hoe processen beter kunnen. Wat er ook gebeuren moet, zij regelen het! 

Annemiek

Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals het ondersteunen van de directie ligt voor Annemiek het accent binnen ons bedrijf op HR-gerelateerde zaken. Annemiek schakelt snel tussen haar verschillende taken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

 

Angeline

Angeline richt zich naast de dagelijkse werkzaamheden op de facilitaire zaken. Zij krijgt veel energie van deze afwisselende taken, het multitasken zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

 

Han

Han

Han is sinds 2021 de drijvende kracht achter Elektrodeskundige. Hij is trots op zijn team en dat we met de meeste klanten een langdurige relatie onderhouden. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering van Elektrodeskundige richt Han zich op vooral op alle voorkomende inspecties. Han werkt vaak als gedelegeerd installatieverantwoordelijke op projectbasis. Han geeft ook op maat en wens van de klant NEN3140- en LOTOTO-trainingen (Lock Out-Tag Out-Try Out). Ook adviseert Han graag bedrijven hoe zij het beste hun onderhoud kunnen inplannen en geeft hij mee vorm aan het aanwijsbeleid wat zorgt voor een goede veilig- en gezondheid van hun werknemers.  
 
Bij onze dagelijkse werkzaamheden hechten we veel waarde aan vakmanschap, professionaliteit en aan een open en eerlijke communicatie. Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek als basis, inspecteren we diverse elektrotechnische installaties en machines door heel het land. 
“Teamwork makes the dreamwork” 
 
Wil jij ook werken binnen onze branche? Wij zijn namelijk op zoek naar versterking binnen ons inspectieteam. Meer weten of wil je ons ontmoeten en koffiedrinken?

Kijk op onze vacature-pagina of neem contact op met Han van den Broek via email: directie@elektrodeskundige.nl of per telefoon: 0412-748022

 

 

icon-overons.png

 

Over Elektrodeskundige ®

Specialisten met jarenlange ervaring in het aanleggen, beheren en inspecteren van elektrotechnische installaties.

 

icon-diensten.png

 

Onze diensten

E-inspecties, technisch beheer en advies, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

icon-contact.png

 

Contactinformatie

Meer weten over Elektrodeskundige ®? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.