visual-elektrodeskundige-03
visual-elektrodeskundige-02

E-inspecties, technisch beheer en advies

Als elektrotechnisch inspectiebedrijf is Elektrodeskundige ® gespecialiseerd in het uitvoeren van E-inspecties, het technisch beheer van installaties en het opstellen van een vakkundig advies bij het werken aan elektrische installaties en het opstellen van inspectieplannen.

Bij onze dagelijkse werkzaamheden hechten we veel waarde aan vakmanschap, professionaliteit en open en eerlijke communicatie. Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek als basis, inspecteren we door geheel Nederland diverse elektrotechnische installaties en machines. Onze klantenkring is divers: van particulieren tot installatiebedrijven en van zakelijke ondernemers in het MKB tot grote industrie.

 

Onderhoud, nieuwbouw en verbouw

In zowel de particuliere als de zakelijke markt richten wij ons met name op advies, inspectie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. De focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit en we denken als deskundigen op het gebied van elektrotechnische installaties graag met u mee. Met onze kennis van de laatste ontwikkellingen en mogelijkheden gaan we samen op zoek naar de beste, innovatieve oplossingen.

 

>> lees meer over Elektrodeskundige ®

 

 

icon-overons.png

 

Over Elektrodeskundige ®

Specialisten met jarenlange ervaring in het aanleggen, beheren en inspecteren van elektrotechnische installaties.

 

icon-diensten.png

 

Onze diensten

E-inspecties, technisch beheer en advies, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

icon-contact.png

 

Contactinformatie

Meer weten over Elektrodeskundige ®? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.